Martine Salomons

duo "Funny Valentine"

Cross-over 

De brug tussen klassiek en Jazz

Martine Salomons – klassiek zangeres- en Harry Fuhler –lichte muziek gitarist-  brengen op geheel eigen wijze songs die een brug slaan tussen klassiek en lichte muziek. U hoort prachtige Jazz-standards, oude popsongs en Nederlandse klassiekers. Een mooie afwisseling van swing en ballade, melancholie en een lach!

Over ons

Martine en Harry zijn beide professionele musici en treden regelmatig op. Harry is van oorsprong een echte rocker en speelt in een coverband. Daarnaast bouwt hij zelf ook gitaren en is hij altijd in voor nieuwe dingen.

Programma

Met ons repertoire kunnen we een programma van ruim 2 uur voor u verzorgen, maar korter kan natuurlijk ook. We nemen onze eigen apparatuur mee. Het enige dat u moet regelen, is de ruimte en het publiek. En een kopje koffie als het kan, daar houden we ook van… 

Maatwerk

We kunnen ook een programma op maat verzorgen, bijvoorbeeld rondom een thema of bij het afscheid van een medewerker. Verzoeknummers kunnen door ons op korte tijd worden ingestudeerd. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend door te praten over alle mogelijkheden. Wij horen graag van u!

Contact

Martine Salomons, telefoonnummer 06-46848325, e-mail info@martinesalomons.nl

speciale muzikale wensen? stuur een mailtje en we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.